So-Ligna - Diëtiste Sophie Bollaert - Afslankcentrum en online dieetadvies

Voedingsadvies en coaching

Een goede en juiste levensstijl vinden die bij je past, is niet altijd even gemakkelijk!

Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden en vaak lijken ze elkaar tegen te spreken. Hierdoor kan je in de war geraken en door je twijfel of angst om iets fout te doen, doe je helemaal niets. Of nog erger, je denkt: dat ga ik niet doen, want het werkt toch niet.

Maar wat als ik jou zeg dat alles mogelijk is? Het is mijn missie is om jou te begeleiden naar een gezondere levensstijl!

Vermageren is meer dan alleen informatie geven over een gezonde voeding! Het kan op de klassieke manier met gewoon gezonde voeding, waarbij je gezonde gewoontes leert creëren en zo resultaat ziet op lange termijn. Samen kijken we naar je voedingspatroon, je beweging, je huidige mindset en naar je motivatie! Ik wil je graag helpen om te kijken naar dit totaalpakket!

Als gediplomeerde diëtiste ben ik de juiste persoon om jou te begeleiden, ik ben niet diegene die enkel zegt wat niet mag. Ik focus op de positieve dingen! Fitter, slanker, een positieve mindset én een dosis energie erbij! En… Zondigen mag! Maar dat vertel ik je allemaal tijdens je bezoek. Elk moment om te starten is het juiste moment. Het mag géén straf zijn! Het is een reis die je zelf leuk én gemakkelijk mag maken!

Jij hebt jouw eigen kracht in handen! Maar ik help je heel graag op weg om die reis voor jezelf zo plezant mogelijk te maken.

Lees ook even “Over mij” om nog meer te weten te komen hoe ik werk.