So-LignaDiëtiste Sophie Bollaert

personperson

Wie

Ik ben Sophie Bollaert, afgestudeerd als diëtiste in 2009. Mijn doel is om mensen te helpen vermageren! Met deze website wil en kan ik dit doen aan de hand van (online) dieet- en voedingsadvies. Ik help jullie graag verder met gepersonaliseerd voedingsadvies op jouw maat, tips, recepten...

Contacteer mij

"Believing in yourself is the first secret to success!"

helphelp

Waarom

Wil jij graag vermageren? Met één van de volgende formules word je gestimuleerd en gemotiveerd om je ideale gewicht te behalen en ook te behouden. Deze online begeleiding is enkel geschikt voor gezonde mensen die willen vermageren op een gezonde manier aan de hand van een gezond eet- en leefpatroon met advies van een gediplomeerde diëtiste.

Dit is geen automatisch programma, er wordt niet gewerkt met shakes, pillen... Het advies krijg je aan de hand van jouw huidig eetpatroon. De nadruk ligt niet op diëten, maar op het creëren van een gezonde voedings- en levensstijl!

Belangrijk om te weten! Als diëtiste ben ik de juiste persoon om je raad en advies te geven over je eetpatroon, maar JIJ bent de persoon die het praktisch moet uitvoeren. Het is belangrijk om na te denken over je huidige levensstijl en te beseffen dat je de nodige aanpassingen moet doen. Vermageren gaat jammer genoeg niet vanzelf!

Contacteer mij

"If you want it, work for it!"

settingssettings

Werkwijze

Kies de juiste formule en meld je aan op deze website. Na het ontvangen van je betaling, en het invullen van al je gegevens (persoonlijke informatie + informatie over je voedingspatroon), krijg je binnen de 48u gepersonaliseerd advies. Hiermee kun je direct aan de slag gaan. Nadien word je, afhankelijk van de gekozen formule, verder opgevolgd en zal je tips ontvangen en vragen kunnen stellen.

Registreren

"It's not always easy, but it is always worth it."

insert_invitationinsert_invitation

Formules

Basispakket gepersonaliseerd voedingsadvies

Je krijgt een uitgewerkt dagschema volledig op maat gemaakt, advies, aandachtspunten en recepten.

€ 40Registreren

Gepersonaliseerd voedingsadvies + opvolging – 1 maand

Je krijgt een uitgewerkt dagschema volledig op maat gemaakt, advies, aandachtspunten en recepten, inclusief een maand opvolging waarbij je de mogelijkheid hebt om onbeperkt vragen te stellen.

€ 60Registreren

Gepersonaliseerd voedingsadvies + opvolging – 3 maand

Je krijgt een uitgewerkt dagschema volledig op maat gemaakt, advies, aandachtspunten en recepten, inclusief 3 maand opvolging waarbij je de mogelijkheid hebt om onbeperkt vragen te stellen.

€ 95Registreren

"If you change nothing, nothing will change."

Contact

Sophie Bollaert
9080 Beervelde
E-mail: sophie@so-ligna.be